Over KTB Koning

Koning Technisch Bedrijf is een OEM onafhankelijk, ‘’state-of-the-art’’ motoren revisiebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de complete en gedeeltelijke revisie van diesel-, benzine- en gasmotoren. Omdat we al meer dan 65 jaar motoren reviseren, hebben we een uitgebreide kennis van motoren en verschillende (toe)leveranciers, zodat we motoren van alle merken en voor alle doeleinden kunnen reviseren. Ook hebben wij de beschikking over een eigen testfaciliteit waar motoren tot ruim 900 kW worden proefgedraaid.

Verder verzorgen wij service, onderhoud en reparaties in huis en/of op locatie over de gehele wereld. Voor dit doel hebben we onze eigen onderhoudstechnici, elk met volledig uitgeruste voertuigen om ter plaatse een volledige service te kunnen bieden.

Voor de Europese binnenvaart zijn wij fabrikant en leverancier van KMD-motoren. Deze motoren worden geleverd met het z.g. CCR fase 2-certificaat. De CCR2-motoren kunnen worden gebruikt als hoofdmotor, boegschroefmotor, pompmotor of generatormotor. Onze CCR2-motoren zijn gebaseerd op DAF-, Scania-, Mercedes- en MAN-motoren en zijn verkrijgbaar in het vermogensbereik van 250 tot 704 pk.

Naast fabrikant van KMD-motoren zijn wij ook officieel dealer van Yuchai marine motoren voor de binnenvaart.


Stel hier uw vraag

Vraag een prijs aan