Yuchai Marine Motoren

Over Yuchai

De Guangxi Yuchai Machinery Group Co. LTD. is met ruim 9000 werknemers en een jaarlijkse motoren productie van meer dan 700.000 stuks één van de grootste motorenfabrikanten. Yuchai motoren zijn leverbaar in de range van 55 tot 706 kW en voldoen nu al aan de emissie eisen van morgen. Yuchai motoren zijn leverbaar in vele uitvoeringen inclusief opties en accessoires. Laat u daarom adviseren door één van onze verkopers. Wij zijn sinds 2016 leverancier en distributeur van Yuchai motoren en beschikken over de juiste kennis en ervaring.

Toepassing:
Hoofd,- boegschroef,- pomp en generatormotor.

YC4D Vertical, in-line, water cooled, 4-cycle, 4- cilinder, INHOUD 4.21 LITER

Installatie tekening YC4D

YC6MK Vertical, in-line, water cooled, 4-cycle, 6-cilinder, INHOUD 10.34 LITER

YC6MK Vertical, in-line, water cooled, 4-cycle, 6-cilinder, INHOUD 10.34 LITER

YC6T Vertical, in-line, water cooled, 4-cycle, 6-cilinder, INHOUD 16.35 LITER

Installatie tekening YC6T

YC6C Vertical, in-line, water cooled, 4-cycle, 6-cilinder, INHOUD 39.58 LITER

Meer info? yuchaimarine.com


 • ONDERHOUD EN SERVICE


  U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud op locatie.

  Heeft u vragen over onderhoudscontracten, algemene inspecties, reparaties, inbedrijfstellingen, het leveren van onderdelen of overige diensten, neemt u dan contact met ons op.

 • BLIJF ALTIJD IN BEWEGING

  Alle gangbare motoronderdelen zoals filters, pakkingen, kit sets tot aan complete motoren liggen op voorraad in ons magazijn in Meppel.

  Yuchai onderdelen zijn ontwikkeld voor ultieme prestaties, duurzaamheid, brandstofefficiëntie en veiligheid. Wij kunnen direct uitzoeken welke onderdelen u nodig heeft en deze snel voor u regelen.

 •  

   

  GARANTIE


  Yuchai motoren hebben een garantie van 24 maanden. De garanties zijn volledig en omvatten onderdelen, arbeid en andere aanverwante artikelen.

  Wij zijn zo zeker van hun lange levensduur dat elke afzonderlijke motor die onze fabriek verlaat, een volledige garantie krijgt met maximaal 24 maanden garantie als een absoluut minimum voor het geval u een fout ervaart.

Subsidie aanvragen?

Bent u op zoek naar een nieuwe hoofdmotor bestemd voor de hoofdvoortstuwing van een bestaand vaartuig voor de binnenvaart en heeft deze motor een nominaal vermogen van tenminste 250 kW?
In dat geval is de kans groot dat uw motor valt onder de huidige EIA Energie-investeringsaftrek regeling.

Zoekt u een motor en vaart u onder de Duitse vlag? In dat geval is de kans groot dat u recht heeft op Forderung (in sommige gevallen tot wel 40% !! van de aanschafwaarde van uw motor.)

Neemt u voor meer informatie betreffende de subsidie mogelijkheden contact met ons op.

STAY ON COURSE WITH YUCHAI

Stel hier uw vraag

Vraag een prijs aan